2021. október 12., kedd

 

Mit is jelent valójában Pio atya ominózus jóslata és milyen kapcsolatban áll a karmával és a magyarok eredeti mivoltával?

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országunkra." 
(Pio atya)

Sokszor, sok helyen olvashattuk ezt az idézetet. Sőt sokan, ha tudatosan, ha nem, pontosan erre az idézetre hivatkozva léptek elő az ismeretlenég homályából, megoldást ajánlva a magyarok több mint ezer éves problémájára. 

Hogy lehet, hogy ilyen jóslatot kap a nemzetünk, ha mi valóban azok vagyunk amit mondtak rólunk? 

Volt egyáltalán olyan alkalom amikor lehetőséget kaptunk arra, hogy egyáltalán beszélgessünk arról, hogy mit is jelenthet ez a gyönyörű jövőkép?

Mire értette Pio atya amit mondott?

Mi az ami ott szunnyadhat a magyarokban ami képessé teheti őket egy ilyen hőstettre?

Hogyan fog mindez megvalósulni?

Egyáltalán mi az amit eddig elhazudtak a magyarok eredeti mivoltáról?

Lehet, hogy ez az idézet összefüggésben állhat valamivel amit úgy hívnak, hogy nemzet karma? 

Úgy gondoltam ismét klaviatúrát ragadok, hogy segíthessek ezáltal tisztábban látni. 
Egy problémát ugyanis  a gyökerénél kell megoldani. És mint olyan sokszor mondtam már, nem elég a felszínt kapargatni. És jelenleg még mindig itt tartunk. 

Meg kell tudni mindent amit elhallgattak. Lesz ami fájdalmas lesz. Hát hogyne lenne. Az igazság valóban felszabadít de előtte még jól felbosszant. Gyakorlatilag az élet amit éltünk 90%-ban minimum hazugság volt. És ezt sokaknak nagyon nehéz lesz feldolgozni. 
Viszont el kell kezdeni, mert visszaút már nincsen és soha többet nem lesz olyan az élet mint 2019. márciusa előtt. 

Na de visszatérve az eredeti témához: mielőtt leszületünk, mindent megkapunk előre. Nagyon pontos a tervezési folyamat. Minden kicsi részlet ki van dolgozva azért, hogy az úgy nevezett élet nevű program a lehető legjobban teljesíthető legyen. 

Fiúk leszünk vagy lányok, magasak vagy alacsonyak, szőkék vagy barnák, vékonyak vagy kövérek, kék szeműek, barna szeműek, vallásosak, hite hagyottak, angolok, amerikaiak vagy éppen magyarok.

Kiválasztódik a családunk is, ahol amellett, hogy a megfelelő génekről is gondoskodnak, hogy a számunkra legmegfelelőbb testet kaphassuk - a karmikus feladatok egy részét is letudhatjuk. 

(A karmáról is szerettem volna ebben a cikkben részletesen írni, de úgy döntöttem, egy másik különálló bejegyzést szentelek neki, hiszen egyrészt megérdemli a téma nagyon is, másrészt pedig ha a kettőt részletesen egybeveszem, túl hosszú lett volna a szöveg.)

A NEMZET KARMA vagy NEMZETI KARMA

Az emberek amellett, hogy valóban egyéni és egyedi életutakat teljesítenek, kollektívaként egységben is fontos szerepet töltenek be. Az egyik legnagyobb egység melybe emberek tömörülnek az nem más mint a nemzet. Egy adott országba születve válnak a nemzet részévé. S mivel mindenki okkal jön a világra ebből kiindulva annak is nagyon jó oka van, hogy X,Y egy adott országba születik. 
Tehát, ebből kiindulva nem csupán egyéni karmával kell megküzdenünk, hanem nemzeti karmával is. 

Amikor már sokadszorra szembe jött velem Pio atya jóslata, elgondolkodtam, hogy mi van akkor, ha a megoldás sokkal egyszerűbb mint azt első pillantásra látszik. Hajlamosak vagyunk mi emberek túlbonyolítani és túlgondolni dolgokat és igen végiggondoltam azt is, hogy mi van akkor, ha túlgondolom ezt az ideát. 

Egyik este jött egy sugallat.... amikor így jön valami, akkor mindig bebizonyosodik, hogy hallgathatok rá. 

A magyar nemzet karmája az ELNYOMÁS. 

Minden egyes magyarnak született ember életében ilyen vagy olyan formán jelen van az elnyomás. Ide tartoznak az olyan dolgok is amikre nem is gondolnánk. Mondjuk ha nem azt az életet éljük amit valóban szeretnénk akkor bizony az is az elnyomás egyik formája. Vagyis, ha inkább teszem azt a szüleink által nekünk kijelölt utat járjuk akkor a saját magunk álmait nyomjuk el azért, hogy megfeleljünk azoknak akiket szeretünk. És ez csak egyetlen példa. 

Tegyétek fel magatoknak a kérdést, vajon most a világ helyzetet nem számítva, van elnyomás az életetekben? 
Érdemes ezen elgondolkodni. 

A magyarok nagyon régóta elnyomták magukban a varázslatot ami bennük volt mindig is. Más kérdés, hogy a történelem során mindent megtettek kívülállók azért, hogy még csak odáig se jussanak el, hogy felismerjék az erőt ami bennük él. 

Amint a magyarok ezt felismerik, valóban tudatosul bennük, hogy mit is jelent amikor a lélek bölcsességét hagyják felszínre törni és hagyják végre, hogy a lélek irányítsa a testet és nem pedig fordítva, olyan fényesen kezdenek el ragyogni, hogy a sötétség erőinek esélyük sem lesz ellenük. 
Ekkor képesek lesznek valóban feloldani a nemzeti karmájukat, és ez elég erős lesz ahhoz, hogy végigsöpörjön egész Európán, sőt a világon, s felszabadítson mindenkit a rabiga alól. 

Ez a munka pedig az egyéni felismerésekkel kezdődik. Az egyéni felismerések azok, melyek összeadódva képesek aztán tömegek sorsán is pozitív értelemben változtatni. 

Ezért mondják sokan nem is tudatosan azt ki, hogy a világ a magyarokra vár. 
Mert tényleg ránk vár. Ugyanis minden mindennel összefügg. Ha mi felismerünk mindent amit eddig eltitkoltak - ezeket mind tudja az a maroknyi pszichopata elit aki irányít és pontosan ezért tudta olyan sokáig a kevesebb irányítani a többet - teljes bizonyossággal ki merem jelenteni, hogy még maga ATTILA is büszke lesz ránk. 

Tudni kell, hogy nagyon nagy munka lesz. De azt is hogy megéri. 

Tudom, hogy sok helyen lehet arról olvasni, hogy megtörtént a karmaoldás a magyarok számára. Nos, ez dicséretes, ámde van egy kis bökkenő. Az ilyen tisztítás mondjuk úgy auratisztításnak felel meg, ideig óráig segíthet, de a problémát attól még nem oldja meg. 

Senki nem fogja ezt a feladatot helyettünk megoldani. Az életben ugyanis a szabályok szerint erre nincsen lehetőség. 

Viszont arra nagyon is van, hogy az emberek kapjanak egy "használati utasítást" melynek segítségével játszva át lehet jutni a legnehezebb pályán is. 

Pio atya igazat beszélt.

Szerintem csináljuk meg. Kezdjük el. 
És végre a magyar név újra szép lesz, méltó régi hírnevéhez. 

<3






 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...