2021. szeptember 23., csütörtök


Mit is jelent Rendszert váltani? 

Szó szerint a teljes rendszer leváltását jelenti amiben a teljes életünket éltük ezidáig. Minden területre értendő. Nincsen kivétel. 

Elsősorban mégis a Rendszerváltás azt jelenti, hogy a Hitrendszerünket kell leváltani. És ez bizony nem lesz egyszerű.
Ehhez elengedhetetlen szembesülni az Egyetemes Igazsággal ami mindent felülír. És hogy mit is jelent mindez? Mi az Egyetemes Igazság? Nos, ezt egyszerű értelmezni. Mindent magába foglal aminek az alapja nem más mint a SZERETET. 

Fel kell tenni a kérdést: Mit is tenne a SZERETET? 

És ennyi az egész. Végig kell venni a teljes életünket egyénileg is és kollektívaként is, hogy minden egyes döntés helyzetben mit is kellene választanunk és a döntést aszerint kell meghozni, hogy melyik lehetőség esetén lesz egyértelmű IGEN a válasz a fentebb feltett kérdésre. Mit is tenne a SZERETET. 

Nem tagadom, nagyon nagy munka lesz! És nagyon kemény. És nincsenek egérutak. 

Itt és most nagyon sokat fog a latba nyomni a személyes felelősségvállalás. Nem lehet tovább várni sem lébecolni. Itt most le kell győznünk saját magunkat azért, hogy a lélek felszínre törhessen és megszülethessen a valódi ÉNünk.  

Igen, ez egy harc. De nem a klasszikus értelemben. Nem kell még semmit sem a kézbe venni és menni az utcára. Még nem. Annak is eljön az ideje. 
Ezt a harcot elsősorban önMAGunkkal kell megvívni azért, hogy le lehessen győzni a hamis ÉNt azért a nemes célért, hogy végre valóban azzá válhassunk itt a Földön akik valójában vagyunk. 

A mi őseink ezt pontosan tudták mit is jelent. Nekik még nem kellett szembesülni azzal amivel nekünk. Ők pontosan tudták, hogy kicsodák és micsodák pedig akkor még nem volt ám modernnek mondott technológia sem. Internet sem. Nem volt semmi olyan ami miatt a ma embere modernnek érzi magát és felvilágosultnak és fejlettnek. 
És bennük mégis ott volt az ősi bölcsesség és ama tudás amit manapság nem igazán lehet sem iskolában sem sehol elsajátítani. Ők a lélek bölcsessége szerint éltek. 

Ez volt annyira ijesztő mindenki másnak. Ez az amiért a magyart örökös elnyomásra kárhoztatták. 

Ha valaki ilyen sokat szenved és minden úton módon korlátozzák és ellehetetlenítik, akkor azért érdemes elgondolkodni, hogy vajon miért is történik mindez? Ha a magyar olyan rossz lenne mint amilyennek saját magukat mondják, akkor miért is bántják őket ennyien? 

Elmondom miért: hogy nehogy véletlen ráébredjen a valódi eredetére. Ezért. 
Ezért történt minden. Kezdve azzal, hogy hogyan erőszakolták ránk az egyház tanait és hogyan tartottak minket fekete mágiával nagyon sok évszázadon át vakon. 

És ez bizony mind annak a rendszernek a szerves része amiben élünk. 

És ez még csak néhány szöszöcske abból a hatalmas hálóból ami éber kómában tartott minket. 

Hát ideje felébredni és leváltani és átalakítani a teljes rendszert ami eddig fogva tartott minket és gúzsba kötötte a lelkeket. 

Mi BOLDOGSÁGra születtünk! Mi BŐSÉGre születtünk! Mi EGÉSZSÉGESNEK SZÜLETTÜNK!
Mi SZERETETRE SZÜLETTÜNK, hiszen a MAG ami mi vagyunk az szó szerint SZERETET energia. s ez az ami a Forráshoz köt mindannyiunkat. Ugyanis ez a MAG a Forrás szó szerinti része. <3 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...