2021. szeptember 23., csütörtök

 


Mit is jelent az Ébredés?

Már már szinte közhelyesen sokat hangzik el ez a szó: ÉBREDÉS. 
Mindenféle fajta formában: ébredjetek, ébredj magyar, elkezdenek végre ébredni, fel kéne ébredni, stb. 

De mit is jelent? 

Ugye mostanság a legtöbbször arra mondják, hogy ébredés, hogy az emberek elkezdték meglátni amit az elején még csak kevesen, hogy valami nagyon nincsen rendben azzal, amit tavaly március óta a nyakunkba tettek. Nem kell gondolom kiemelnem, hogy mire is célzom ezzel. 

Az ÉBREDÉS azt jelenti, hogy az ember végre rájön saját valódi mivoltára. Ráébred arra, hogy ő maga bizony Isten-ember! 
Az ÉBREDÉS azt jelenti, hogy kivétel nélkül mindenre fény derül. Nem lehet helye féligazságoknak és kegyes hazugságoknak sem. 
És ez valahol sokaknak ijesztő. Mert az ébredéssel kéz a kézben jár a felelősségvállalás is. 
Vele együtt jár az is, hogy maradéktalanul visszavegyük az erőnket amit önként és dalolva bíztunk eddig másokra, naiv hit által vezérelve, hogy úgy se tennének nekünk semmi rosszat sem hiszen mi sem tennénk nekik....

Mindenre fény fog derülni. Ez az ami elkerülhetetlen. 

Viszont az érkezése sajnos késleltethető. Ez az ami éppen zajlik. Késleltetni próbálják az elkerülhetetlent. És ezt nem szabad hagyni. Nem szabad elfelejteni, hogy ezt a harcot nem fegyverekkel vívják. Akkor ehhez alkalmazkodva kell szépen megválasztani a lehető legjobb stratégiát. Nem szabad felülni semmiféle provokációnak. 
A magyar ember hála a magasságosnak nagyon kreatív tud lenni amikor megoldás keresésről van szó. Nézzétek meg, hogy hányszor hányféleképpen próbáltak megtörni minket és valójában sose sikerült elérni a céljukat, csak ideig óráig. 

A MAG-népe pontosan tudja a valódi eredetét. Csak éppen egy furcsa varázs hatása alatt áll aminek amnézia az eredménye. 
Emlékezzetek hát. Mert itt az idő, hogy valóban azzá váljunk aminek eredetileg is szántak minket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...