2021. szeptember 23., csütörtök


 Mi lenne, ha végre arra koncentrálnánk, amire vágyunk és nem attól amitől félünk?

Eddig mindenki arra koncentrált, hogy kiemelje azt ami már a szabad szemnek is jócskán látható. Minden rossz, egyre rosszabb lesz, itt a világvége, ha ezt meg ezt nem csináljuk ez és ez lesz és jaj jaj jaj juj juj juj. És persze ha az emberek nem azt csinálják amit ők mondanak, akkor azok bizony a haza ellenségei, nem magyarok és ellenségek és stb. 

Azt gondolom eljött már jócskán az idő, hogy a fátyol fellibbenjen, és mindennel tisztába kerüljetek amivel kapcsolatban eddig hazudtak nektek. 

Hangsúlyozom: MINDENNEL!!!

Azt már lehet tudni nagyjából, hogy ami most történik az minden ellen megy ami valaha is fontos volt az embereknek. Elvenni minden szépet és jót és egyre jobban generálni a félelmet egyetlen célból, hogy az emberek könnyen kontrollálhatóak legyenek. 

Nagyon fontos, a TISZTÁNLÁTÁS! 
Nagyon fontos, hogy meglássátok azt is ami a felszín alatt zajlik és nem csupán azt ami minden mozgolódásnak csupán csak a manifesztálódása. 
Egyszerűbben mondva: Csupán csak a jéghegy csúcsa. 

Nem lehet megoldani semmit sem amíg csak a felszínt kapirgáljuk. Nézzétek meg, hogy a történelem milyen módon ismétli önmagát újra és újra és újra. 

Mindenben hazudtak nekünk!!!!!!!!!!!!

Onnantól kezdve, hogy mi az élet, mi az ember, mi a család, mi az élet értelme, mi a halál, mi is a társadalom, és ezt a listát napestig lehet folytatni. 
Jelenleg nagyon hátrányos helyzetből indulunk pontosan emiatt a nagyon hosszú ideig tartó hülyítés miatt. 

Hogy lehet felvenni a kesztyűt bármivel, bárkivel szemben is, ha nem tudjuk, hogy mivel és kivel is állunk szemben? Jó nyilván már nagyon sok helyen lehet olvasni arról, hogy kik is állnak az egész mögött, mi a céljuk stb. ....
De tudjátok, hogy mi zajlik bennük? Mi a legmélyebb motivációjuk? Hogyan működnek? Mi a taktikájuk? 
Tudjátok-e valóban, hogy mi is zajlik éppen nem csak kis országunkban, hanem a teljes földbolygón? 

Na pontosan ezért akartam létrehozni egy csoportot ami pontosan ennek jár utána. 
Egy csoportot ahol minden információt megtalálhattok arról, hogy mi is zajlik valójában, mit éltek meg éppen, és hogy mindent tudjatok kivétel nélkül, hogy miben hazudtak nektek. 

Azt akarom, hogy mindenről hulljon le a lepel. És mindent amit tudok, mindent amit kapok közzé akarom tenni azért, hogy minden létező miértjeitekre, VÁLASZT KAPJATOK!

A győzelem titka egyszerű, de mégis nagyszerű. 

ISMERD MEG ÖNMAGAD!!!!!!!!!!!!!

Nem tűnik nagy wasistdas-nak. Vagy mégis? 

Eljött az idő amikor bármennyire nehéz is, de ki kell lépni mindannyiunknak a komfort zónánkból azért, hogy megkaphassuk azt a gyönyörű életet ami mindannyiunknak jár!

Ez a globális nyomás ami most a kollektíva vállát terheli, azért jöhetett létre, mert egyénileg az emberek életében így vagy úgy de túl régóta van jelen az elnyomás. 
Bizony ám! 
Az ember mindent megteremt amit igaznak hisz. Ha az ember azt hiszi, hogy lúzer, szerencsétlen, semmirekellő stb., akkor bizony az is lesz. És honnan tudná, hogy de ő valójában nem is az, hogy ha egész életében csak ez volt az amivel kénytelen volt szembesülni?
Honnan tudná az ember, hogy mi is történik vele, ha egész életében vakon volt tartva?
Honnan tudná az ember, hogy mire is hivatott, ha elhazudták a teljes múltját?

Sokan mondják, hogy ami volt megtörtént, azon nem lehet változtatni ezért felesleges vele foglalkozni. 
Nekem erről egy kicsit más a véleményem. 

Az, hogy most mi a helyzet az egyenes következménye annak, hogy a múltban milyen döntéseket hoztunk. Illetve olyan emberek akik ránk közvetlenül (elsősorban) hatással voltak, milyen döntéseket hoztak. 
Ha sok rossz tapasztalásunk volt a múltban és nem tudjuk az okokat a miértekre a válaszokat akkor az hatással van a jelenünkre. 
Nagyon szép példa erre, hogy mit tettek velünk a Habsburgok az 1848/49-es forradalom után. Csak úgy tudtak minket legyőzni, hogy konkrétan elvették a múltunkat, az eredetünket. 

Azt gondolom, a jelen pillanatot akkor élhetjük meg teljesnek, ha nincs semmi olyan múltbéli miért ami torzítja a saját magunkkal való kapcsolatunkat. 
Ha ezeket feloldjuk, akkor képesek vagyunk a jelent a lehető legteljesebben megélni. És ha a jelen pillanatot így tudjuk megélni, akkor olyan jövőt teremthetünk magunknak amilyenről csak a szívünk álmodik. 

Ez az én stratégiám. Ez az én tervem. A mi tervünk. 

Azt akarom, hogy mindenről tudjatok. Azt akarom, hogy egyénileg is meg tudjátok találni a miértekre a választ. Egyénileg is és csoportosan is. 

A tervem a következő. Fel akarom gyorsítani az ébredési folyamatot, és szeretném elérni, hogy mindannyian akik megtiszteltek majd a jelenlétetekkel, vissza tudjatok fordulni a legbelsőbb MAGotokhoz. És ezáltal szabadok lehessetek. Fel tudjátok saját magatokat szabadítani minden teher alól ami eddig a vállatokat nyomta. 

És itt jön a LÉNYEG: 

Ha ilyen szabad emberek, szabad lelkek össze tudnak fogni, akkor ők már verhetetlenek lesznek. Megtörhetetlenek és legyőzhetetlenek. Ugyanis ha el lehet ezt a szintet érni annak egyenes következménye lesz a MAGhasadás. Vagyis a lelkek aktiválódása. 
Ez az amit az ősi magyarok pontosan tudtak. Pontosan tudták, hogy hogyan lehet összekapcsolódni a FORRÁSSAL. Ez lehetőséget adott nekik arra, hogy olyan tudás birtokába kerüljenek amely túlmutat az anyagi világon. Ami csupán töredéke a teljes képnek. 

Egy szó mint száz: Ha szeretnétek ehhez a mozgalomhoz csatlakozni, ami ha úgy tetszik a lélek szabadságát hivatott elérni akkor várom szeretettel a jelentkezéseket. 

Nem hiszem, hanem TUDOM, hogy ezt meg lehet csinálni, de szükség van arra, hogy a "dobozon kívül is meg lehessen látni, hogy mi is zajlik". 

A káoszból amit ők teremtettek, nem csak az ő világrendjük jöhet létre. A káoszból amit teremtettek mi is megteremthetjük azt amire vágyunk. A MI ÚJ VILÁGRENDÜNKET. Aminek az alapja nem más mint a valódi szeretet az elfogadás és minden élő tiszteletben tartása. 

Ez az idézet nagyon nagyon találó és nagyon nagyon igaz, ugyanis a megoldás ebben van elrejtve:

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." - Antoine de Saint-Exupéry



6 megjegyzés:

  1. Teljesen egyet értek veled, valóban ez lehet a megoldás!! Szívesen csatlakozom hozzád!

    VálaszTörlés
  2. Már régen szerettem volna ezzel foglalkozni, de hiába hallottam figyeltem nem tudtam valamiért kapcsolodni, talán kételkedtem, talán nem hittem, talán nem tudtam hova forduljak talán sokat csalódtam, nem volt önbizalmam ilyesmivel kapcsolatossan

    VálaszTörlés
  3. A csatlakozási lehetőséget, kérlek közöld!!!

    VálaszTörlés

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...