2021. szeptember 15., szerda


Ébredés a Mátrixból

Isten hozott a Mátrixban. 

Mi is az a Mátrix? 
A Mátrix - Valóság.

De mi is a valóság?

Azt gondoltad, hogy körülöttünk, odakint, kézzel fogható dolgok vannak? 

Oh nem, a valóság nem ez. 

A valóság nem más, mint egy csomó elektromágneses aktivitás, mely hatással van a neuronjaidra. Nem valódi. Nincs itt fény, nincsenek állatok, sem fák, sem növények. Csak észleljük őket. 
A valóság, a mi észlelésünk. Érzékelésünk. 
És muszáj valamit megértened a saját felfogásoddal kapcsolatban. 
NEM A TIÉD!

Amit már tudunk az az, hogy a Mátrixban töltött első hét évedben arra programoztak téged, hogy valaki más valóságát fogadd el sajátodként. 
Ezt fontos megértened a hit biológiájával kapcsolatban, mert a gondolatok és az észlelések melyeket a fejünkben őrzünk, hozzák létre és bontakoztatják ki azt a világot melyet megfigyelőként valóságnak érzékelhetünk. 

Ha nem tetszik a valóság melyet látsz, akkor ideje valamit felismerned: Te teremted mindezt a saját elmédben!
Ebből kiindulva, ha te vagy a valóságod teremtője, akkor bármikor képes vagy azt megváltoztatni. 

Olyan világot teremthetsz magadnak amilyet csak akarsz - jól tudják már mindezt azon barátaim akik jó ideje már, hogy bevették azt a bizonyos piros pirulát. 

Amint beveszed azt a piros pirulát, kikerülsz a program bűvköréből. És ha kikerültél akkor már képes leszel arra is, hogy jó magad is programozz. 
Akár perceken belül is bármit megváltoztathatsz az életedben. Mindez azon múlik, hogy milyen is az irányítás ott fent a fejben. 

És most jól nézd meg a világunkat! 

Nem tetszik?

Hát... pedig ti csináltátok!

Eljött az ideje a személyes és csoportos felelősségvállalásnak, mert képesek vagyunk megváltoztatni a közös kreálmányunkat. 
Előre szeretnék köszönetet mondani a kulturális alkotóimnak, vagy jobban mondva tudatos programozóimnak, mert közösen, kollektívan átprogramozhatjuk a Mátrix természetét, és olyan világunk lehet, amely a félelem helyett a szereteten alapszik. 

A jövő a MIÉNK!

IDEJE FELÉBREDNI!!!!!!!!!!!!!!!

Dr. Bruce Lipton gondolatait tolmácsoltam nektek magyar nyelven. :)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...