2021. szeptember 9., csütörtök


 

Honnan lehet felismerni a Hamisprófétákat?

(direkt az egybeírás) 

Ugye nektek is feltűnt, hogy mostanában egyre többször lehet találkozni ezzel a fogalommal, meghatározással, kifejezéssel.... Hamis próféta --------> Hamispróféta. Tisztában vagyok a helyesírás szabályaival de mégis azt éreztem, hogy a valódi tartalmát sokkal hatásosabban tudja átadni akkor amikor egyben írom le, hogy Hamispróféta. 

5Móz 18:18–20: „Prófétát támasztok nekik a testvéreik közül, olyat, mint te [mint Mózes]; szájába adom majd szavaimat, és elmond nekik mindent, amit parancsolok neki. És ha valaki nem hallgat szavaimra, melyeket ő mond az én nevemben, én fogom azt számon kérni attól. De ha a próféta olyan szót mer mondani az én nevemben, melyet nem parancsoltam, hogy mondjon, vagy más istenek nevében beszél, annak a prófétának meg kell halnia.”(idézet másolva a jw.org oldalról)

Nos, nézzük mit is jelentenek eme gondolatok. 

"Prófétát támasztok nekik testvéreink közül..." - Szó szerint azt jelenti, hogy az igazi teremtői bölcsesség a nép gyermekének sajátja lesz, aki egy közülünk. 

"....szájába adom majd szavaimat, és elmond nektek mindent amit parancsolok neki."

A próféta a legtisztább ---> Forrásból származó egyetemes tudást közvetíti, mely nyílt és tiszta beszéd lesz, betalálva pontosan a lelkek közepébe, ezáltal még az is képes lesz rá felfigyelni akit képesek voltak más érdekek a tudat börtönébe zárni. Egyértelmű lesz a tudás és annak forrása is. Aki közvetítő lesz is pontosan tudni fogja, honnan és kitől származnak ezek a gondolatok. A folyamatot úgy kell elképzelni, hogy  amikor a forrás bölcsesség találkozik a közvetítővel és az tudatosítja önMAGában, mintha a fejben egy teljes információ tömb jelenne meg. Jó szemléltető példa erre az amikor a számítógépre letöltünk egy mappát. Megnyitjuk azt a mappát és ott van az információ. Összetéveszthetetlen. Nyílt és egyértelmű. Amikor már egy ideje tart ez a csodás tapasztalás az is egyértelművé válik, hogy mikor, hogyan, milyen formában kell ezt a bölcsességet tovább adni. Nem hiába beszélnek egyre többet valamiről amit úgy hívnak, hogy isteni időzítés. (van aki képeket lát, van aki álmodik, van aki ír, - rengeteg verzió létezik, a legáltalánosabbat írtam le, hogy könnyebben meg lehessen érteni a szemléltető példa által.)

"És ha valaki nem hallgat a szavaimra, melyeket ő mond az én nevemben, én fogom azt számon kérni attól."

Létezik elszámoltatás. Minden okkal történik és minden döntésnek van egy következménye. Nagyon fontos különbséget tenni kétféle tudás közt: az egyik az elme tudása, a másik pedig a szívé.  Olyan világban élünk amikor mindenki gondolkodik de nem mindenki van tisztában azzal, hogy azok a gondolatok amelyek a fejében tolonganak, valóban a saját gondolatai, vagy pusztán más terelte őket ilyen irányba. Ez a "más" lehet maga a félelem is. 

A szívvel is lehet gondolkodni. Nem véletlen, hogy az a szervünk az amelyik legelőször kifejlődik akkor amikor az anyaméhben elkezdünk cseperedni. A szív általi gondolkodás képessége tudja az embert aktiválni ahhoz, hogy elérhesse mindazt amiről az élet szól: lehető legjobb verziójává válása által megtapasztalja milyen a kiteljesedés. Ez az ami felszínre tudja hozni a lélek bölcsességét. És erre mindenki és bárki képes aki meg tudja hallani a tiszta lélek hangját. 

Aki viszont erre nem képes, annak számolnia kell a következményekkel. Az élet újabb és újabb leckéivel, amiket mi itt a földön intenzitástól függően csapásoknak tudunk megélni. 

"De ha a próféta olyan szót mer mondani az én nevemben, melyet nem parancsoltam, hogy mondjon, vagy más istenek nevében beszél, annak a prófétának meg kell halnia."



Akkor kezdjük a végén: nem szó szerint értendő a meg kell halnia rész. Ugyanis valódi halál amikor egyszerűen megszűnünk végérvényesen létezni, nincs. A meg kell halnia rész azt jelenti, hogy le fog bukni, ezzel pedig minden, amit hamis dolgokra épített fel, az enyészeté lesz. És nem tud mit tenni ellene. Megfosztják a hamis trónjától. Ezt az illető úgy fogja megélni mint ha meghalna. De... és ez egy nagyon nagy DE! - ezzel lehetősége lesz mindent átértékelni annak az érdekében, hogy kijavíthassa a hibáját. Ebben az állapotban fog kiderülni saját maga számára is, hogy ő bizony végig a hamis úton járt és ezt a hamis úton szerzett tudást adta át másoknak is. Ekkor lehetősége lesz a hamisprófétának megtapasztalni milyen is az ego halála és ezzel egyetemben milyen a lélek sötét órája. Ez a folyamat tisztítótűzként funkcionál. Amennyiben felismeri mit kell mindebből tanulnia és a helyes utat felismeri, új lehetőséget fog kapni. De csak akkor, hogy ha mindent őszintén megbán, minden egyes hibás döntést felismer és képes ezáltal felülírni őket. 

És akkor el is érkeztünk a lényeghez. Ki is számít akkor hamisprófétának és miért is tud szinte ártóbb lenni ő, mint akár maga a gonosz?

Az emberiség elérkezett abba a korszakba, amikor kollektíven megtapasztalhatja milyen is lehet a valódi nagybetűs ÉLET, milyen lehet az az élet amiért valóban leszülettek.  Visszakaphatnak mindent amit elvettek tőlük, és igen elsősorban a múltjukat és az EREDETÜKET. 

Ha a múlt minden miértjére megtaláljuk a választ, akkor a jelenünket a lehető legteljesebb minőségében élhetjük meg, s ez az a jelen amire aztán olyan jövőt építhetünk ami a legmerészebb álmainkat is felülmúlhatja. (Láttam mi jöhet, és ez olyan csodálatos, hogy nincsenek rá szavak. Viszont ahhoz, hogy az ember ezt kiérdemelje bizony meg kell küzdenie.)

A hamispróféta ebbe a folyamatba tud a legjobban bekavarni. 

A részigazság is hazugság, még akkor is ha teszem azt 80%-ban igazat beszél valaki, de ott van 20%, amely olyan ordítóan nagy hazugság, hogy teljesen vakvágányra tereli a tudásra szomjazó lelket. 

Az emberek úgy vágynak az IGAZ szóra, mint szomjazó egy korty vízre. És ezek az álpróféták ezt használják ki. És ez bűn. Ugyanis ha valaki elkezd ébredezni és keresi az útját, majd valaki aki elvileg isten igéjét hirdeti megkavarja az eltévedt vándort, olyan pusztítás megy végbe abba a lélekbe, melyből lehet, hogy csak következő élete során képes kikeveredni nagy nehézségek árán. 



A hamispróféta nem csak másra veszélyes hanem önMAGára is. Tudjátok miért? Ugyanis ő valójában elhiszi, hogy a legjobbat cselekszi és azt is, hogy bizony minden tudás a birtokában van. 

Na így születnek meg a személyi kultuszon alapuló szekták. A hamisprófétáknál a következő folyamat megy végbe (kiemelném, hogy ezek csak példák, ezeknek nagyon sok verziója létezhet, beleértve akár olyasmit is, ami elég súlyos tud lenni - amikor egy walk-in szól az emberi testből és nem annak a testnek a valódi tulajdonosa, és ennek a valódi tulajdonos még örül is. Na de ez elég extrém példa. De magyar példa.):

- Ugye születésünkkor törlődik a tudatunk: ennek oka pusztán annyi, hogy ha minden valaha volt tudás birtokában lennénk, akkor nem fejlődne olyan ütemben a lélek mint amire a földi iskolát kitalálták. 

- A lélek bölcsességéből viszont nem törölnek semmit sem, így minden amire csak szükségünk lehet ott van elrejtve bennünk. A kulcs szó szerint bennünk van a szabadságunkhoz. 

- Nagyon nagy teszteken kell átmenni ahhoz, hogy a lélek bölcsessége tudati szintre kerülve át tudja venni az irányítást a test felett és ezzel az ember isten emberré válhasson. Akik képesek erre csak úgy szokták hívni, hogy a kiválasztottak. Ezek a tesztek nagyon intenzívek, és még igen csak finoman fogalmaztam. Ezek a tesztek olyanok, hogy akár simán bele lehet halni. Ezek a tesztek a feltétel nélküli hitet hivatottak erősíteni. 

- Ez eltérő minden jövendő lehetséges hamisprófétánál, hogy hogyan válnak azzá amivé. Nagy általánosságban ezt úgy kell elképzelni, hogy a hamis tudással teli tudatba valami úton módon elkezd felszívárogni a lélek bölcsessége és ez a kettő elegyet alkot. 

Az illető elkezdi rendkívül különlegesnek érezni magát, felsőbbrangúnak tartja magát másokhoz képest, lenéz rájuk, nagyon otromba velük, és döngeti a mellét, hogy csakis ő tudja a tutit. Amúgy pedig aki nem azt csinálja amit Ő mond, az nem magyar nem keresztény nem ez nem az, ez a rész elég változatos tud lenni. 

Attól függ, hogy éppen az adott hamispróféta mit akar ráerőltetni az emberekre. Emellett még megfigyelhető egy elég erős megváltó tudat. Ezt a tudatot a követők erősítik. Mert pontosan úgy ahogy anno átadták az erejüket az emberek a politikusoknak, az emberek a valaha volt legnagyobb ébredési folyamat közepette átadják a maradék pislákoló kis szikrájukat önjelölt vezetőknek. Spiri vezetőknek, ilyen vezetőknek olyan vezetőknek. 

Figyeljétek őket. Érdemes, mert nagyon sokat lehet belőlük tanulni. Váljatok jó megfigyelővé! Ez az egyik garancia arra, hogy soha többé senki se tudjon nektek semmilyen módon sem ártani. Figyeljétek mit és hogyan mondanak. Kimondják magukról az igazat. Bizony ám. Mégpedig úgy, hogy ők maguk sem veszik észre. Konkrétan figyelmeztetnek titeket arra, hogy ha ezt és ezt teszik veletek azt nem lehet hagyni, majd ők maguk ugyanazt teszik meg veletek. Ez a felismerés új értelmet fog adni a "bort iszik vizet prédikál" közmondásnak. 

És ami nagyon szomorú az az, hogy az összes kis programjában van igazság. És kimondják őket. És ezt sem veszik észre. Pedig ezek az igazság foszlányok ha összeadódnának, nagyon közel lehetne kerülni a valós megoldáshoz. 

Gondolom kezd derengeni, hogy miért is választottam ezt a témát. Nagyon időszerű. Most azon van csak áldás ami a lehető legtisztább és minden élő javát szolgálja. 

Mindent megteszek ami tőlem és lehetőségeimből telik, hogy amellett hogy mindenről lerántom a leplet, segítsek nektek felülírni azt a sok hamis tudást amivel az évtizedek alatt tömtek titeket.


 

Azt szeretném, hogy tudjátok meg milyen kiteljesedni, hogy lássátok meg azt a gyönyörű rendet ami a káoszból megteremthető és ahol mindenkinek fontos szerepe lesz. Ahol újra számítani fog a becsület, ahol újra lesznek értékek, ahol emberek újra egymásra találnak, ahol emberek felgyógyulnak lelki sebeikből...és ezt a listát a végtelenségig folytathatnám. 

Azt szeretném, hogy legyetek boldogok és szabadok. Azt akarom, hogy mi mind legyünk egészségesek, boldogok és szabadok. 

Nem hiszem, hogy ezt meg lehet csinálni, hanem Tudom. 

<3

1 megjegyzés:

  1. Köszönjük, megosztottam a képet az oldalunkon "Égiháború" és az a jó h a szöveg is jött vele ... De ez az oldal nagyon gyönyörű - ráadásul ! Áldás, békesség ! Köszönet !

    VálaszTörlés

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...