2021. szeptember 11., szombat



 

2001.09.11. - Az Ősbizalom szó szerinti lerombolásának a kezdete

Mindeni tudja, mit jelent ez a dátum. Minden felnőtt emlékszik rá, hogy ezen a napon hol is volt, akkor, abban a pillanatban amikor a repülőgépek becsapódtak az épületbe, majd nem sokkal később a World Trade Center tornyai az enyészetté váltak. Nem csak a felnőttek hanem a gyerekek is tudják, hogy akkor és ott valami végérvényesen megváltozott. 
No persze nem a hivatalos narratívára gondolok. 

Amerikában a segélyhívó száma nem más, mint a 911. Még a 3-4 éves gyerekek is tudják, hogy ha bármi baj van akkor a 911-et kell hívni és akkor segíteni fognak. Nem egy példa volt már amikor kisgyermekek hívták ezt a számot és így mentették meg saját szüleiket... 

Amerikában mindenkibe beleégett ez a szám. Bármi baj van a 911 segít. 

Aztán eljött 2001.09.11. amikor is amiben hittek a szemük láttára omlott össze. 

Numerológiai szempontból ez a szám igencsak mély tartalommal bír. A 9-es szám, minden teremtés alapja, képes felszínre hozni rejtett titkokat és ősi tanokat és nem utolsó sorban a 9-es szám gyakorlatilag számsorunk legmagasabb szintje, ha úgy tetszik a vége. De ez persze nézőpont kérdése. Az 1- es pedig a kiindulópontot jelöli vagyis a kezdetet. Minél többször szerepel egy számban egymás mellett ugyanaz a szám, erősíti a jelentőségét. 
Vagyis 9:11 Szó szerinti értelemben nem volt más mint a Vég kezdete, de egyben ez a Kezdet és a vég is. Alpha és Omega. 
Amikor ezek a számok kezdenek megjelenni az életedben, az azt jelezheti, hogy válaszút előtt állsz az életedben, ideje mély belső kapcsolatokat kialakítani: itt az idő, az igazság keresésére vagy éppen a tudásod továbbfejlesztésére.



9:11 tehát úgy is értelmezhető, mint a legendás Uroborosz, a misztikus sárkány vagy éppen kígyó, mely a saját farkába harap. Ez az ősi szimbólum a lét örökös körforgását, a folyamatos megújulást és az örökkévalóságot jelzi. 

20 éve már, hogy megtörtént az elképzelhetetlen. A propaganda, a hivatalos narratíva ellenére egyre többen kezdenek ráébredni arra, hogy bizony itt más történt. Elég csak megnézni a videókat a történtekről. 


Mutatok nektek még egy videót, csak összehasonlítás képpen. Christopher Nolan rendező Tenet című filmjében van egy jelenet amikor is egy valódi utasszállító gépet belevezetnek egy raktárépületbe. 
Kiváncsi vagyok, hogy feltűnik e majd bármi különbség vagy bármi hasonlóság. 




Amit a 911-el csináltak az nagyjából olyan mint ami történt a szvasztikával. És azt gondolom, hogy ez mindent elmond. 
Egy fordított világban élünk, ahol a jó a rossz, a rossz a jó, az igazság a hazugság a hazugság az igazság... és bármeddig lehetne ezt folytatni. 

2001.09.11. Az emberiség elleni legmocskosabb bűntett volt. Egészen amíg .... tudjuk mi történt. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...