2021. október 13., szerda

 




Ki is az a Dolores Cannon? 

A hölgy aki képes volt különleges regressziós hipnózis technikája révén felállítani az emberiség valós történelmének idővonalát

2. rész

Mi is történik a leszületés előtt?


Mindenkivel találkozunk igen, ez igaz. Mindenkivel találkozunk aki előttünk távozott a földi iskolából. Ez a pillanat olyan mint amikor egy nagyon hosszú álomból felébredünk. És amikor felébredünk, boldogság, szeretet és fény és melegség vesz minket körbe. 

Egy kis pihenő után, megkezdődik az életed kielemzése, áttekintése. Ne ijedj meg, senki nem ítélkezik feletted. Csak te vagy az aki megítélheti a tapasztaltakat mégpedig az alapján, hogy mindent megmutatnak neked. És ekkor már te valaha volt összes tudásod birtokában vagy, szabadon a nehéz földi, anyagi testedtől. Teljesen máshogy láthatsz dolgokat mint lent a földön a pillanatok hevében. Te magad leszel az aki majd átértékel mindent. Te értékeled majd ki a kapcsolataidat. És erről kevés helyen írnak ugyan, de nem csupán az életed filmje pereg le előtted, hanem azt is pontosan láthatod, hogy azok akikkel valaha bármilyen kapcsolatba kerültél, mit és hogyan éltek meg. 

Jobbára ez az a nagyon fontos momentum ami miatt lelkek képesek elég nehéz földi utakat bevállalni. Mert törleszteni akarnak. Rendbe akarják tenni azt, amit az adott életút alatt nem sikerült megoldani. 

- Ezt elrontottuk. Nem kicsit, nagyon. Mi lenne ha újra megpróbálnánk. Csak mondjuk szerepet cserélnénk. Te lennél aki én voltam és én lennék aki te voltál.  - ez csak egy példa a lelkek közt lehetségesen felmerülő diskurzusokra. És belemennek. Mert a cél a tapasztalás útján történő tanulás és fejlődés. És természetesen a karma teljes letétele. 

Itt jegyezném meg, hogy az, hogy a mostani időszakban ti mind itt vagytok a földön, nagyon nagyon nagy bátorságra vall és nagyon nagy lehetőség is. Cirka 10 életnek megfelelő karmát lehet csak ezzel az egy életúttal ledolgozni. 

Amikor nagyjából összeállt a kép a szerepek leosztásra kerülnek, igen, bármilyen életidegennek is tűnik, még a gonosz szerepét is van aki önként bevállalja. Tudjátok miért? Mert nincs jó rossz nélkül. Nincs fény sötétség nélkül. Aki bevállalja a főgonosz szerepét, az bizony azért teszi mert ezzel tudja a másik számára a lehető legnagyobb fejlődést biztosítani, - Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy most szegényeket mennyire sajnálni kéne, hogy mennyire közutálatnak örvendenek. Mert vannak olyan kivételek amikor is a földi tévút tesz valakit gonosszá és keseredetté. Ez teljesen más mint amikor valaki önként vállalja be a gonosz szerepet a felsőbb jó érdekében. Amiről most beszélek nektek az eredeti életutakra és eredeti szerződésekre érvényesek. Később természetesen lesz szó a földi nehezítő tényezőkről is. 

Extra kis érdekesség még, hogy mivel odaát mi a teljes erőnkben és ragyogásunkban teljesen máshogy működünk mint a földön, úgy gondolkodunk a különböző tanításokról, hogy: "Hát nem baj ha nehéz a feladat vagy nagy a pofon, legalább végre biztosan megtanulom amit meg kell tanulnom." - Tudom, tisztába vagyok vele, hogy mindez átlépi a józan ész határait, de szeretném, hogy megértsétek az élet tanítási módszereit és szeretném, hogy megértsétek mi miért történik. Minél teljesebb a kép és minél tisztább az a kép, annál előbb rá lehet jönni arra, hogy mit kell tenni a szintlépéshez. 

Mikor mindez megvan, akkor jöhetnek a részletek. 

Milyen külső tudja a legjobban szolgálni a fejlődésed?

Milyen körülmények közé kell majd születned ami a legjobban szolgálja a fejlődésed?

Mikor születsz le pontosan (Év nap óra perc másodperc hely születés módja)?

Milyen családba születsz be? Kicsoda lesz az anyukád és az apukád? Milyen kapcsolatod volt velük melyik lelkekkel van ledolgozni valód? (A család az a közösség ahol a legtöbb karmikus lélek kapcsolattal lehet találkozni)

Szó szerint mindent előre megkapunk. 

Sőt egy pár verzió közül is lehet választani ( 3-4). Szóval biztosak lehetünk abba, hogy amit élünk azt mi választottuk. 

És akkor jön a szerződés aláírás. Biztos hogy létezik apró betűs kitétel, ahol egyértelműen le van írva, hogy a földön milyen akadályozó tényezőkkel szembesülhetünk. És öles betűkkel ki van emelve, hogy bár elvállaltad amit elvállaltál, tudnod kell hogy abban a pillanatban amint beszületsz a fizikai testedbe mindent amit tudtál elfelejtesz. 

Kicsit könnyelműek szoktak ilyenkor lenni a lelkek. Képzeljük csak el. Erejük teljében lévő energia lények mindenre emlékezve minden bölcsességgel az asztrál kebelükben úgy érzik, hogy bármire képesek, minden sikerülni fog mert hát na. Ilyen erővel bíró isteni lénynek miért ne sikerülne. Aztán eljön a leszületés pillanata. 

Emlékszem, ez egy nagyon aranyos történet volt, egyik kliensem vissza sikerült vinni egyik életének a születés előtti pillanatára. Ott volt pont előtte és hallottam amikor mondogatta:

- Emlékeznem kell, Emlékeznem kell, EMLÉKEZNEM KELL!!!!!

Aztán megszületett a fátyol leereszkedett: - Már nem emlékszem semmire :((((((((((((((!!!!

És ez bizony ilyen. 

Fontos, hogy tudjátok a Föld egy iskola. Nem is akármilyen iskola. A legkeményebb ha úgy vesszük. Akik bevállalják a földi sulit nagyon nagy tiszteletnek örvendenek a túlsó oldalon, mert ehhez bátorság és nagyon nagy lelki erő kell. 

A föld az egyetlen iskola az összes közül (- több iskola is van az univerzumban: létezik több dimenziós, létezik olyan ahol nem létezik szabad akarat, viszont egy dologban mindegyik megegyezik. Mindenhol máshol megmarad a lelkes vállalkozók tudása. -) ahol a delikvensek nem emlékeznek semmire a földi létet megelőző létezésükből. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jöjjön egy megjegyzés a II. rész végére. A leírások 90%-ban arról szólnak, hogy az égi világban hogyan is zajlanak az események. Fontos, hogy tisztában legyetek azzal ami körülöttetek és bennetek történik. De lesznek olyan anyagok melyek azokról a bizonyos apró betűs részekről fognak szólni. Mindezt azért tárom elétek, hogy lehetőségetek legyen arra, hogy valóban olyan életet élhessetek itt a földön amelyet nektek szántak. És ne azt kelljen élni amit a hazugságok hálója hitetett el veletek. <3





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...