2021. október 13., szerda




Ki is az a Dolores Cannon? 

A hölgy aki képes volt különleges regressziós hipnózis technikája révén felállítani az emberiség valós történelmének idővonalát

3. rész

A Lélek evolúciója - Megoldás arra, hogy hogyan becsüljük meg ami körbevesz minket? 

Az iskolában megtanítottak nekünk sok sok okosságot arról, hogy mi is a földünk, hogy lett az ember, milyen különböző állatok és növények vannak. Földrajz, biológia, környezetismeret. Különböző tantárgyak segítettek minket abban, hogy megérthessük mik vagyunk, mi az a hely amin élünk és mik vesznek körül minket. 

Kár, hogy pont a lényeg maradt csak ki. 

Hogy minden ami körülvesz bennünket bizony nagyon is élő, tudattal rendelkező "lény".

Tudom, nyilván ez az a téma amit kicsit nehéz lesz sokaknak megemészteni. Bevallom amíg nem sikerült életemben először egyik kliensem visszavinni a létező legkorábbi inkarnációjáig, magam sem gondoltam volna, hogy ez igaz lehet. 

Mi minden voltunk azelőtt, hogy a lélek eljutott volna egy olyan szintre, hogy elérte az emberi létre való alkalmasság fokozatát. Igen, jól olvastátok kedveseim. Mi minden voltunk. Ugyanis minden egy. Nincs kivétel. Minden egy anyagból készült és minden él. Zseniálisan lett ám ez a földi iskola kitalálva. 

Az élet minden aspektusát meg kell tapasztalni azért, hogy meg tudjunk mindent és mindenkit becsülni, hiszen nem tennénk másnak/mással olyat amit nem szeretnénk, hogy velünk megtegyenek. 

Kíváncsi lennék arra, hogy ha mindezt tanítanák az iskolákban akkor vajon mennyire lenne nagy probléma  a környezet szennyezés és károsítás? 

Elmondom: semennyire. 

Volt olyan kliensem aki elmesélte, hogy milyen érzés is volt amikor egy darab kőként tengette napjait. Idézem: "Minden olyan nagyon lassú volt. Naggggyyyooon Laaaassssúúú."

Aztán volt szintén egy kliensem aki nem csalás nem ámítás az a baktérium lehetett aki felelős volt a Föld ősidejében a levegő ammóniától való megtisztításáért. 

Volt olyan is aki virágként létezett. Volt aki fűszál volt. Gyönyörűnek írták le az érzést, ám azt mindannyian megerősítették, hogy életük sajnos gyorsan múlandó.

Felmerülhet a kérdés, hogy igen ez mind szép és jó, de a fentebb említetteken kívül mégis mit lehet mondjuk a hangya létből megtanulni?

Hogy mit is? Nos kedveseim: a hangya lét megtanítja, hogy milyen fontos is tud lenni a csapatmunka. A csapatban való dolgozás és ezáltal az alkalmazkodás képessége. Hogyan lehet egyetlen egységként működni akár akkor is ha több száz kis lénynek kell együtt dolgozni. És ha megnézzük a hangyákat, tökélyre fejlesztették ezt a képességüket. 

Hogy mit is lehet megtanulni egy darab kőként? Mondjuk a türelmet. És azt, hogy hogyan is legyünk csendes megfigyelők. Vagy éppen hogyan legyünk sziklaszilárdak. 

Biztos, hogy sokatokban felmerült azért a kérdés, ha máskor nem akkor gyermekként, hogy vajon mit érezhet egy állat? Hogyan gondolkodhat egy állat? Vagy hogy vajon érez-e, gondolkodik-e egy állat? 

Pontosan azért voltunk egykoron ők, hogy tudjuk, milyen az ő bőrükben létezni. 

Vannak olyanok akik azt állítják, hogy az állatoknak nincsen lelkük. 

Nos, ha van ilyen ismerősötök, nyugodtan küldjétek el neki ezt az írást. Remélhetőleg át fog értékelni egy-két dolgot. Ha mégsem, akkor hagyni kell. Nem lehet a szabad akarat törvényével szembe menni. 

Az állatoknak úgy nevezett csoport lelkül van. Csapat lelkük. (Itt megemlíteném, hogy mindehhez van némi köze a csapat szellem kifejezésnek. Innen ered részben.)

Nézzetek rá a birka nyájra, a madár rajra, farkas falkára, bivaly csordára, stb...

Amikor egy állatot kiemelünk a csoportból és magunk mellett tartunk, a lélek elkezd szintet lépni, fejlődni, alakulni, formálódni. Igen, bizony a háziállatokról beszélek. Kutyusokról, cicusokról. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

És jöjjön egy kis saját megjegyzés:

Azáltal, hogy mellénk kerülnek nem csak táraink lehetnek, hanem esélyt adunk nekik ezzel arra, hogy lélekként szintet lépve akár következő inkarnációjuk során ember alakban születhessenek vissza a földre. Mennyire szép lenne ha az emberek ezt tudnák is és alkalmaznák is? Szerintetek milyen gyorsan ürülnének ki ezzel a menhelyek? Ezért van az is, hogy azt mondják a kutya olyan lett mint a gazdája vagy a gazda olyan mint a kutyája. Cicusok is de különösen a kutyusok képesek arra, hogy átvegyék szó szerint gazdájuk érzelmi szintjét és aszerint kezdjenek el működni. Ez magyarázza, hogy például, hogy kutyusok előre tudták jelezni, hogy a gazda beteg lesz. Még ezer és egy ilyen példát lehet találni az interneten is. 

És ha mindez nem lenne elég, van egy elég egyértelmű jel arra, hogy az állatok is lélekkel rendelkező lények. 

Állat Angol nyelven: ANIMAL

ANIMA: latin nyelven azt jelenti lélek. Animal - animálva van vagyis lélekkel ellátva.

Réges rég, amikor még nem volt ennyire elbutítva és elnyomva az emberiség, az emberek megértették az állatok nyelvét. Nem, beszélni nem tudtak. De telepatikusan tudtak kommunikálni. Innen az a sok sok mese amelyekben beszélő állatok az emberek társai, segítői, vagy éppen teljes egész estés filmeket töltenek meg beszélő állatka karakterekkel. 

A meséket felnőttek írták gyerekeknek. Minden mese tanmese, És olyan igazságokat tartalmaz, melyeket ha felismerünk, szebbé tehetjük az életünket és minden más élőét is.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...