2021. október 13., szerda

 


Ki is az a Dolores Cannon? 

A hölgy aki képes volt különleges regressziós hipnózis technikája révén felállítani az emberiség valós történelmének idővonalát

4. rész

Tényleg csak egyszer élünk? 

A válasz egy egyértelmű nagy NEM. Nem csupán egyszer élünk, bármennyire is megpróbálták velünk, a szüleinkkel, nagyszüleinkkel és jó sok felmenőnkkel mindezt elhitetni. Csak a test az ami "meghal", mi magunk sosem. A kontroll egyik formája volt csupán mindez. Pont ezért vették ki Jézus tanításai közül is a reinkarnációt és egyéb tanokat. Hogyan lehet irányítani bárkit is, ha az örök életű? Hogyan lehet bárkit is irányítani, ha az a valaki tudja magáról, hogy Isten egy darabkája? Nyilván sehogy. 

Miután a szintlépés megtörtént és megkezdjük emberi inkarnációink sorát, fel kell készülnünk arra, hogy minden és bármi megtörténhet. 

Mindent amit ember csak átélhet, át kell élnünk, ugyanis a Teremtő szó szerinti részeként, Isten rajtunk keresztül tanul. 

Fontos tudni, hogy a Teremtő se nem férfi, se nem nő, hanem semleges, vagyis egyszerre mindkettő. Az dönti el, hogy éppen nők vagy férfiak leszünk, hogy mi szolgálja legjobban a fejlődésünket és ehhez mérten melyik nem testébe születünk be. 

Voltak klienseim, komolyan mondom aranyosak voltak, ahogy nagy morcosan morgó medveként mondogatták, hogy ki van zárva, hogy ők valaha is nők lettek volna. Erős férfiak voltak ők mindig is. Aztán persze jött a csodálkozás amikor legtöbb esetben kiderült, hogy pontosan hosszú női lét után azért kellett újra és újra férfi testbe születniük, hogy megtanulják hogyan is kell olyan férfivá válni amilyen férfira ők maguk vágytak akkor amikor női testben éltek. 

Kedveseim, az élet valóban a legnagyobb tanítómester, és útjai sokszor valóban kifürkészhetetlenek. 

Nem csak a nemi kérdés fontos az emberi létünk során. Szó szerint mindent amit emberként meg lehet tapasztalni azt megtapasztaljuk. Minden nemzet sarjaként meg kell magunkat méretni. Megtapasztaljuk milyen fehérnek és csokoládé barnának vagy éppen bronz színűnek lenni. Megtapasztaljuk milyen a szegénység és a gazdagság. Megtapasztaljuk milyen a bűnös és a szent élet. Mindent megtapasztalunk amit csak embernek meg kell tapasztalni azért, hogy képesek legyünk minden és mindenki bőrébe, helyzetébe beleképzelni magunkat. 

Ugyanis bár a Szeretet szó szerint megoldás mindenre, vannak társai amik még elengedhetetlenek ahhoz, hogy valóban isten-emberekké válhassunk ami a földi iskola valódi lényege.

A megértés és az elfogadás az a két képesség amelyet el kell sajátítani a lelkeknek az emberi testekben ahhoz, hogy eljuthassanak a fejlődési folyamat magasabb szintjére. Ehhez pedig tudniuk kell mi milyen érzés. 

A karma pontosan így működik. Ha érezzük mit érzett a másik amikor x,y dolgot tettünk vele, ellene, stb., elég valószínű, sőt biztos, hogy soha többet nem fogjuk ugyanazt a dolgot elkövetni. Itt ki kell emelni valamit amiről kevesen beszélnek. Még. 

Ha magunkat nem tudjuk szeretni, azzal saját magunknak ártunk. Tehát nem igaz, hogy ha valaki éppen az adott életben sorozatosan szenved az azért van mert előző életben bizonyára nagyon rossz ember volt. 

A lélek feladata onnantól kezdve, hogy belép a földi iskola ajtaján, vagyis beszületik kisbaba testébe az, hogy a lehető legjobban megismerje ÖNMAGÁT és Szeresse azt aki, értsen meg mindent ami körülötte zajlik és legyen képes lejátszani más lelkekkel mindazt amit bevállalt. Ezen folyamatok biztosítják számára a lehető legnagyobb fejlődést. Ami az élet valódi célja. Azért élünk, hogy tapasztalás útján tanuljunk és fejlődjünk. A cél a lehető legtökéletesebb emberré válás és a karmától való teljes szabadság elérése. Ekkor térhetünk vissza a Teremtő oldalára. 

Szokták volt mondani, hogy az ember gyarló. Ez sajnos az esetek többségében így is van. Minden feloldott karmára legalább 2-3-4 újabb negatív karma jut, ez pedig az embert folyamatosan a karmikus kör már-már ördögi csapdájában tartja. 

Jézus valódi célja az volt, hogy megtanítsa az embereknek, hogy hogyan tudjanak ebből a karmikus körből kiszállni. Ő az a példa akivé bizony mi is válhatunk, természetesen akkor, ha valóban elkezdünk azon dolgozni, hogy a lehető legjobb és legnagyszerűbb verziónkká váljunk. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...