2021. október 13., szerda

 




Ki is az a Dolores Cannon? 

A hölgy aki képes volt különleges regressziós hipnózis technikája révén felállítani az emberiség valós történelmének idővonalát

I. rész

Gondolkodtam, hogy hogyan is lehetne a lehető legstílusosabban bemutatni őt. Hogy hűek legyenek a soraim az ő munkásságához. Úgy döntöttem az lenne a legszebb, ha beleképzelném magam az ő helyébe és így egyes szám első személyben beszélnék és mutatnám be ezt a csodálatosan örökkévaló hölgyet. Nos, akkor vágjunk bele. 

- Nem vagyok látó, sem orákulum. Távolról sem. Ha mindenképpen be kéne magam kategorizálni, akkor azt mondanám, hogy olyan riporter vagyok aki az igazságot keresi. Olyan riporter vagyok, aki szenvedélyesen kutat az egykoron elveszett bölcsesség után.

 A célom egyszerű és nagyszerű. Felnyitni az emberek szemét, hogy valójában milyen csodálatossá is tehetik az életet saját maguk és ember társaik számára. Ehhez nem kell más csak az igazság és a félelmek elengedése. És tudatossá tenni mindazt ami mindannyiunkban ott van mélyen elrejtve a tudatalattinkban. 

Nem mondhatom, hogy amolyan könnyen feladós típus vagyok. Kerek kilenc évembe tellett mire találtam egy kiadót amely lehetőséget adott számomra, hogy könyvem publikálásával nagyobb közönséghez juthassanak el a felismeréseim. 

Mindig is érdekelt a történelem. A valódi történelem, nem pedig az amit tankönyvekben lehet olvasni és mellyel a gyerekeinket - csúnya szóval - mérgezik. 

Ha elveszed egy ember múltját, hogyan élheti a mostban a lehető legteljesebb jelent? És erre aztán, hogyan lehet olyan jövőt építeni mely minden élő javát szolgálja? - Ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztattak és motiváltak az elmúlt jó 40 évben. 

Amikor belevágtam, még nem állt rendelkezésre az internet csodája, ahol egy pillanat alatt bárki bármilyen témára rákereshet. Amikor belevágtam, ilyen formán még nem volt senki aki megközelítette volna a regressziós hipnózis művészetét. Amikor belevágtam, akkor ezt a technikát jobbára függőségek kezelésére használták. 

Pályám kezdetén engem is a legtöbben ezzel kapcsolatban kerestek meg. Ki le akart fogyni, ki le akart szokni a dohányzásról, stb. Aztán egyszer csak történt valami. Rájöttem, hogyan lehet a lehető legmélyebb transzba levinni azokat az embereket akik megkerestek engem és ezzel csodálatos események sorozatát voltunk képesek közösen elindítani. 

Egy-egy ilyen foglalkozás során, nem csak én és a "páciens" volt jelen. Jelen volt egy felsőbb erő is mely segítette a munkámat. Hatalmas megtiszteltetés, hogy meglátták bennem a lehetőséget és a tisztaságot és pontosan látták bennem, hogy a legtisztább szándék vezérel. Sosem jutott eszembe, hogy ezt a képességet/felfedezést rosszra használjam. És ezt ők tudták. Ezért aztán amikor a "páciens" elérte a legmélyebb transz állapotot amikor a helyzet úgy kívánta, szóltak hozzánk. A legmagasabb erőről beszélek, a létező legfelsőbb szeretet alapú tudatosságról, mely sosem ítél ellenben mindig tanít, gyógyít és felemel. Mindent látnak, mindenről tudnak, előttük nincsen titok. Jobban ismernek téged, engem s mindenki mást, mint mi saját magunkat. Ezért is téves a feltételezés, hogy mi egyedül vagyunk a nagy világban. Sosem vagyunk egyedül. 

Sokan kérdezték tőlem, hogy honnan tudtam, hogy ki is szól hozzám? A válasz egyszerű. Ha egyszer ők megszólítanak, akkor tudni fogod te is mindenki, hogy ők azok. Semmivel sem lehet összetéveszteni és ezt elsősorban az tudja megerősíteni, hogy mit érzel amikor meghallod őket. Mit váltanak ki belőled. A teljes nyugalom és boldogság érzését. Azt érzed olyankor amikor megszólítanak, mintha a teremtőd szólna hozzád. Egyszerűen gyönyörű. 

Egy-egy foglalkozás során akkor szoktak csak "megjelenni" amikor valóban üzenetük van. Olyan üzenet amely elősegítheti a kívánt cél elérését. Nem előbb, nem később, pontosan akkor szólnak amikor úgy érzik kell. 

Volt, hogy velem is elszaladt a ló ám és minél többet kaptam - tudást - annál többet akartam tudni. De akkor lecsitítottak. 

Egy kisbaba sem steak-et kap első fogásként ugye? Így van ez az információkkal is. Mindig csak annyit adnak amit egyszerre meg lehet emészteni. Aztán amikor ez már jól megy akkor lehet lépni a következő szintre és így tovább felfelé. A határ pusztán a csillagos ég. És az emberi lét. Emberi testben lévő energia lények vagyunk mind. Nem az agy nem lenne képes fizikailag ennyi mindent befogadni, hanem inkább az elme az ami gátat szab mindennek. Ezért aztán érdemes folyamatosan tágítani a horizontunk, hogy megérjünk arra, hogy magasabb szintű tudást nem hogy képesek legyünk befogadni, hanem képesek legyünk azt alkalmazni is. Az életünk részévé tenni. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi mind Istennél kezdünk. Tőle indul minden. Olyan csodás a szeretet melegséges fénye, hogy nem is igazán akar senki elszakadni tőle. 

Mi mind egyek vagyunk a Teremtővel. A kezdet kezdetén nem is volt más csak Ő. Egyetlen végtelen tudatosság. 

Tanulni szeretett volna. Egyszer csak kitört, és sok sok kicsi szikra áradt ki belőle. Vannak melyekből bolygók lettek, vannak melyekből komplett galaxisok, s vannak melyekből lettek az emberi lelkek. 

"Menjetek gyermekeim s tanuljatok, fedezzetek fel mindent amit csak lehet, majd újonnan szerzett tudásotokkal térjetek vissza hozzám."

Na valahogy így kell elképzelni azt amit a tudomány csak ősrobbanásnak hív. Mindennek van célja. És értelme. Ha csak egyetlen egy dolgot tudtunk megtanulni akár egy évekig tartó folyamatból, akkor annak a folyamatnak bizony az volt a célja. 

Kedveseim, a FÖLD nem más mint egy ISKOLA. 

Mi vagyunk Isten testében a sejtek. 

Az élet nevű iskola csak egy játék, egy illúzió, s mégis mindenki annyira komolyan veszi ami valahol érthető is, hiszen egy elég valóságosra megtervezett illúzió. 

Te vagy a rendező, te vagy az író és te vagy bizony benne a színész is. 

Ha kiismered a játékot, már játszi könnyedséggel képes leszel átírni a történeted.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

folyt.köv.: a II. résszel 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...