2021. szeptember 8., szerda

 



Ordo ab Chao. (latin) Azt jelenti: Rend a káoszból.
Ugye már nem ismeretlen számotokra az a bizonyos 'Új világrend' amiről mostanában egyre többet beszélnek. Teljesen oda nem illő szövegkörnyezetben is felfedezhető.
Ez a bizonyos "Rend a káoszból" egy bevett trükk azóta, amióta a háttérben tevékenykedő nagyon gazdag, nagyon befolyásos és nagyon pszichopata "emberek" (azért az idéző jel mert valóban belőlük minden hiányzik ami az embert emberré teszi) pusztán azért mert megtehetik, minden élőt tudatosan és szándékosan, gúzsba kötve nyomorítanak.
Kreálnak egy káosz helyzetet, a médiát felhasználva elhitetik az emberekkel, hogy szörnyűségesen nagy a baj, majd amikor már eléggé kifárasztottak mindenkit, megjelennek mint a nép megváltói és megoldást ajánlanak az istenadta nép minden problémájára.
És a nép nagyon hálás lesz. A nép felnéz rájuk. A nép a tenyerükből fog enni, hiszen ők a megmentők. Az emberséges emberekben - értsd: érző lényekben - még él a hála érzése. A nép hálás lesz a megmentőknek.
Ettől a pillanattól kezdve anélkül, hogy tudnák, önként és dalolva csinálnak önmagukból (nincsen jobb szó rá) rabszolgát.
Ami tavaly március óta zajlik is ennek a taktikának az eredménye.
Azonban elkövettek egy szarvas hibát. Mivel már oly sokszor bevált ez a módszer és gyakorlatilag sosem buktak le (azokat az embereket akiket konteósnak bélyegeznek nem számítják bele) annyira elszállt velük a ló, hogy azt hitték ezt is meg fogják úszni.
Mert nekik az istenadta nép egyenértékű egy birka nyájjal. Szó szerint. Nekik az istenadta nép alacsonyabb rendű. Kvázi haszonállat. (Tudom, hogy szörnyen hangzik, de muszáj kimondani és tudatosítani.)
Túlmentek egy határon. Még az eddiginél is jobban lebecsülték az embereket. Azt hitték, hogy sose fog kiderülni.
Tévedtek.
Bár úgy tűnik, hogy az idő gyorsan telik és ketyeg az óra, ez nem feltétlenül igaz. Ugyanis elindult az ébredés hulláma. Milyen költői nem?
Hullámokról beszélnek melyet a görög ABC betűivel jelölnek...
Ezen érdemes elgondolkodni. Erről bővebben a "Mit is jelent az Ébredés?" című posztomban fogok beszélni.
Szóval, a káosz megteremtetett.
Elképzelték hogyan is fognak ebből a káoszból rendet teremteni, de az eszükbe sem jutott, hogy teremtményük egy másik rend kialakítására is alkalmas.
Ezt a rendet pedig mi alakíthatjuk ki.
Bizony ám!
Ebből a káoszból lehetőségünk van az egyre növekvő erőnknek és energia szintünknek köszönhetően a saját rendünket kialakítani.
Egy olyan rendet mely minden élő javát szolgálja. Egy olyan rendet aminek az alapja a valódi szeretet és egyetemes igazság.
Ebből a káoszból lehetőségünk van a Földünket olyan paradicsommá varázsolni melyről talán csak mesékben olvashattunk.
Mi fogunk nyerni. Ez teljesen biztos. Minden károgó félelem-kufár ellenére is higgyétek el így lesz. Mi nyerünk!!!! 🌟⚖️♀️♂️⚖️🌟
A félelem tárgyát meg kell ismerni. És ha már ismert, a félelem el fog múlni. Ha a félelem már elmúlt akkor egyértelmű lesz, hogy kik is azok akik a túloldalon állnak. És bár igen, tényleg ijesztőek és igen, eszméletlen sok pénzük és hatalmuk van, és kapcsolataik és a többi.... DE.....!!!
Nálunk van valami amiről ők már régen megfeledkeztek. Ez pedig nem más mint a lélek. Amikor megszületünk, akkor csak a tudat törlődik. Onnan minden.
Viszont a lélek minden bölcsesség őrzője marad.
A mi őseink ezt a bölcsességet tudták aktiválni és felszínre hozni. És ez az amire minden butítás és elnyomás ellenére mi is képesek vagyunk.
Amint ez megtörténik, és igen ez egy egyéni játék a nagy csapatjátékon belül (amolyan 2in1), onnantól kezdve látványosan felgyorsul majd minden.
És akkor már mind látni fogjátok pont úgy ahogy én látom, hogy van remény, sőt több mint remény.
Látni fogjátok, hogy nem nyerhet más csak is mi.
🌟✨🌟✨🌟✨🌟⚖️♂️♀️⚖️🌟✨🌟✨🌟✨🌟

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...