2021. szeptember 6., hétfő

 


A Megoldás közelebb van és költőibb mint azt valaha gondoltátok volna
(Stargate, Looking glass, 2012, idővonalak és egy elkerülhetetlen esemény melyet semmi sem tud meggátolni)

 Egy titkos hadászati kísérletekben résztvevő, befolyásos ex-katona szavait szeretném nektek összefoglalva és lényegre törően tolmácsolni. 
Amiről olvasni fogtok a következőkben, segíteni fog nektek abban, hogy belássatok egy kicsit a kulisszák mögé, hogy jobban megértsétek: mivel/kikkel is állunk szemben. 
Van remény. Mégpedig nem is akármilyen. 

Íme:

"Személyes információk vannak a birtokomban a Stargate és a Looking glass projektekkel kapcsolatban. Ezek az információk előszeretettel nyújtanak betekintést abba, hogy miért is
 zárták le ezeket a projekteket és mi köze is van 2012-nek mindehhez. "

- Ugye emlékeztek még arra, hogy milyen ribillió volt anno amiatt, hogy jön 2012 és milyen maja jóslatok szóltak a világvégéről. Sőt még katasztrófa film is készült 2012 címmel.
 Azt mondták, hogy aztán most tényleg itt a világvége de láss csodát nem történt semmi olyasmi ami miatt Bruce Willis-t kellett volna hívni vagy Will Smith-t stb. Nem volt véletlen az akkori hisztéria keltés. 

"Az emberek elkezdtek pletykálni, hogy ezért történt a projekt lezárás azért történt a lezárás, amit biztosan tudtak és el is találtak az az, hogy volt egy probléma amit nem lehetett 
megoldani ezért aztán inkább lezártnak tekintették ezt a kísérletet. 
Igen, jómagam több megközelítést is hallottam - belső forrásból - de tudomásom szerint az a bizonyos probléma az volt, hogy akkoriban az idővonalak egyszerűen 
egységesen elkezdtek egy irányba tartani. Ha nagyjából megvan nektek, hogy mi is az a Stargate és Looking glass projekt és tudjátok mi az a húrelmélet, a lehetőségek lehetősége, illetve 
azon elmélet miszerint ha egy időben, mondjuk a mostban meghozunk egy döntést akkor nem feltétlenül jelenti, hogy az általunk nem választott dolog 
(tett, gondolat, útirány, gyakorlatilag bármi) nincs jelen ugyanúgy a mostban, akkor sokkal egyszerűbb dolgotok lesz megérteni mindazt amiről beszélni fogok."

- Igyekszek bizonyos pontokon egy kis extra segítséget hozzátenni az anyaghoz azért, hogy sokkal több viszonyítási pontotok legyen. 
A lényeg, hogy most aztán LOKI rajongók előnyben. Igen a sorozat Tom Hiddleston-nal. Marvel. Hölgyeknek lehet, hogy megvan egy régebbi film melynek a címe 
A NŐ KÉTSZER. Gwyneth Paltrow film a 90-es évek végéről, melynek alaptörténete annyi, hogy egy nő életét mutatja be kettő szálon. 
Mi történt vele amikor elérte a metrót és mi történt vele akkor amikor lekéste. És ezekhez mérten miben változott az élete.

"2012 vége felé különös dolgok kezdtek történni. A döntések súlya egyre kisebb és kisebb lett. Értsd ezalatt: a döntések az idő előrehaladtával egyre kisebb mértékben voltak képesek befolyásolni a jövőt.
 Ez a folyamat egyszer csak elérkezett egy olyan pontra amikor csúnya szóval de belelökődtünk az idő egy olyan szűk keresztmetszetébe amikor mindegy volt mit választottunk 
egyértelműen kirajzolódott hogy közeledik egy olyan esemény aminek megtörténtét semmi sem tudja megakadályozni. 
Tudni kell az említett projektekről, hogy bármennyire is rányomták az - ó ez is csak egy összeesküvés elmélet - címkéjét, ezek működtek. 
Emberek képesek voltak a a Looking glass segítségével pontosan előre látni, hogy egy egy döntésük milyen jövőt is eredményez. 
Amikor számítógépek sora is bevetésre került a lehető legpontosabb valószínűség számítás érdekében, egyértelműen kimutathatóvá vált, hogy hiába az előrejelzés a döntések 
gyors váltakozása miatt ez az eredmény sem volt stabil. Így aztán elég nehéz lett volna kézbe tartani a dolgokat nem de? 

- Itt szeretném megjegyezni, hogy elég valószínű, hogy nagyjából ez volt az a pont amikor elkezdték az elme kontroll szintjét emelni.
 Ugyanis ezzel nagyon könnyen lehet befolyásolni a döntéseket. Ezáltal kiszámíthatóbb jövőt lehet írni és nagy tömegeket is vakon lehet tartani.

"Nem nehéz rájönni, hogy minden bizonnyal voltak olyan nagyon okos emberek akik ezekből a jelekből pontosan ki tudták olvasni, hogy valami nagyon nagy dolog közelít.
 Valami, ami miatt szó szerint mindentől függetlenül minden létező idővonal ugyanahhoz a kifejlethez közelít. Hangsúlyozom SEMMI NEM TUD RAJTA VÁLTOZTATNI. 
Ez a nagy TITOK. És igen elég nagy lett a pánik. 
Hogy kik tudtak szó szerint mindent a Looking Glassról? 

A VILÁG ELITJE! 

Nos ekkor elég sanszos, hogy rájöttek, hogy az ő kis JÁTÉKUKNAK VÉGE!

Ettől a ponttól kezdve semmit sem lehet már manipulálni. Amikor még a hadseregnél szolgáltam - 1997 előtt lehetett amikor mondjuk úgy bajba kerültem. 
Tudni kell rólam, hogy szerénytelenség nélkül állíthatom, engem kimondottan akkor kerestek, ha már nagyon nagy volt a baj. Én voltam a probléma megoldó a hiba elhárító, aki a vesztes küldetéseket is 
képes nyertesre kihozni. 
Pontosan tudtam, hogy hogyan is működik a húrelmélet és a lehetséges jövőképek misztériuma. 
Summa summarum, tudtam, hogy a cél szentesíti az eszközt alapon hogyan lehet egy helyzetet nagyon gyorsan felmérni és hogyan lehet előre megtervezett 
döntések alapján a kívánt jövőképet a kívánt jövő verziót előidézni. 

Az emberek akik megkerestek engem - miután a számítógép 1001-szerre is ugyanazt az eredményt hozta ki - nem kicsit voltak kétségbe esve és csak egy 
dolgot kérdeztek tőlem: HOGYAN LEHET EZT HELYREHOZNI?
Választásom nem lévén - ugyanis nem is lett volna más helyettem akinek meg lett volna a képesítése egy ilyen kaliberű feladatra - vizsgálódni kezdtem. 
Megbízóim legnagyobb bánatára én is csak ugyanazt tudtam megerősíteni amit a számítógép is. 

Az idővonalak mind egy irányba egyetlen elkerülhetetlen esemény felé haladnak. 

Célirányosan. Az a káosz amit okoztak az emberek életében sem volt elég ahhoz, hogy ezt meg tudják előzni. 

Azt tudni kell, hogy ŐK valójában nem képesek arra, hogy irányítsák, hogy mi lesz, mi fog történni. Kizárólag az emberi reakciókat képesek kontrollálni és ez az ami önbeteljesítő jóslattal bír. 
Jelenleg olyan előrehaladott állapotban van minden, hogy ŐK bármit is próbálnak tenni, szó szerint az ellenkezője válik valóra. 
Most már sokkal könnyebben meg tudom magyarázni, hogy mi is történt mint akkoriban. 

Tudjátok mi ez az elkerülhetetlen esemény? 

       !!!!!!!!!!!!!!!NEM MÁS MINT AZ ÉBREDÉS FOLYAMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A TUDAT egy olyan evolúciója, melyet semmi és senki NEM TUD meggátolni. 

Hogy mit is jelent az emberek számára ez az ébredés? 
Végre megtudhatják az igazságot. AZ IGAZSÁGOT. MINDENRŐL. Kicsodák, micsodák, honnan jöttek, mire képesek, mi az élet mi a halál.... MINDENT. És nem szubjektív féligazságokról beszélek."

- Igen kedves ELNYOMÓK ÉS HAMISPRÓFÉTÁK! TESSEN FELKÖTNI A GATYÁT VAGY A SZOKNYÁT!!!! :)))))))))))))))))))))

"A TELJES EGYETEMES IGAZSÁGOT! Pontosan látni fogják azt az óriási hazugságokból épült gátat melyet azért építettek, hogy véletlen se jusson el hozzájuk az a hatalmas mennyiségű információ áradat, 
mely mindvégig az övék volt. Pontosan látni fogják mit is tettek velük. 
A LÉLEK BÖLCSESSÉGÉHEZ való hozzáférést vették el tőlük. Ami mindig is volt, van és lesz. 

Ezért állították le a Looking glass projektet. Nehogy véletlen bárki illetéktelen, holmi földi halandó tudomást szerezzen minderről. 

Amikor a hadseregnél dolgoztam, mindenki megpróbálta megváltoztatni a megváltoztathatatlant. Bevallom első gondolatom az volt, hogy ez biztos a világvége lesz. 
Mármint az elkerülhetetlen esemény. De aztán rájöttem, hogy ez az Ő világuk vége. Amikor már nem fognak tudni játékbabaként játszani az emberekkel. 

Amolyan hab a tortán - bár sanszos, hogy ezt még elég kevesen hinnék el nekem - ez az egész bizonyíték arra, hogy bármi amit mi emberek igaznak hiszünk az egy idő után igazzá is válik. 

Mondok egy példát: ha elhitetik velünk, hogy a közeljövőben hatalmas katasztrófa fog történni, akkor a közeljövőben valóban egy hatalmas katasztrófa fog történni." 

- Gondoljatok a címlapokra. A félelem-kufár címlapokra. Vagy teszem azt gondoljátok végig mit művel a média tavaly március óta. 
Ugye kezd derengeni? 

"Ha nem dőlünk be a szándékos félelemkeltés trükkjének és ha elfogadjuk, hogy nem történhet meg semmi amit nem tudatosítunk magunkban és elfogadjuk, 
hogy minden úgy lesz ahogy lennie kell és mindez a felsőbb jó érdekében történik, vagyis az idővonalak összeolvadása értünk dolgozik, konkrétan minden próbálkozás ami ezt lenne hivatott szabotálni, 
KUDARCRA VAN ÍTÉLVE.

Én személy szerint azt látom, hogy az ismert valóságunk vége egy csodálatos új kezdetet hoz magával. Olyan kezdetet, melyet jelenlegi "tudásunkkal" még fel sem foghatunk. 

Amikor az a hatalmas információ áradat megindul felénk, nem lesz többé kérdés, hogy mi igaz és mi nem. Mindenre fény derül. 

Képzeljünk el két mesteri sakkjátékost akik a tábla két oldalán ülnek, egyik lenéz a táblára és pontosan látja, hogy hét lépésben sakk-mattot fog kapni. 
Majd ránéz az ellenfelére és tudja, hogy ezt az ellenfél is látja, és ebből nincsen kiút. 
Ennél a pontnál a vesztes csak hosszabbítani tudja a játékot de megnyerni már nem. Mindkét játékos tudja, hogy a játéknak vége. 
Csak idő kérdése, hogy egyikük lépjen valamit amire a másik kénytelen lépni szintén valamit és BUMMMMMMM!!!

             !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!       SAKK-MATT    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha mi, mint egy faj, EGYSÉGBEN meg tudnánk érteni, hogy a játéknak a játék szabályainak értelmében vége, pontosan tudnánk, hogy a rosszfiúk már régen vesztettek. A jófiúk nyertek. 
Igen, vannak még hátra lépések, de ezeket a lépéseket az tudja kikényszeríteni, aki nyerni fog. 

Csakis akkor nem jöhet létre a sakk-matt, ha a majdani győztes hibázik. 

De mindazon információ alapján amit az évek során összegyűjtöttem és mindazon információk alapján amit az évek során csepegtettek nekem, 
a jófiú aki a tábla nyertes térfelén ül, pontosan tudja mit kell tennie ahhoz, hogy nyerjen."

- HELLO MAG-NÉPE!!!!! :)))))))))))))))))))

Tudnod kell, hogy aki vesztett miért vesztett és mit vesztett!

Ti már tudjátok, hogy a játék jóval azelőtt véget ért, hogy a két játékos tudta volna, hogy vége. 

Ugyanis ők nem látják a táblát, így azt sem, hogy már csak 7 lépés maradt."

- Ugye kezditek érteni? <3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...