2020. december 4., péntek

 

                    


   Mi mindent találhat meg egy helyen nálam az, akinek azt súgja a szíve, hogy én segíthetek neki abban, hogy a lehető legjobb énjévé váljon?

Vol.1.: Spiritualitás


           Folyamatosan gyakorolok, tanulok és edzem a képességeim, mert a nagy erő nagyon nagy felelősséggel is jár. Le kellett és le kell küzdenem emberi valóm és elmém mely folyamatosan suttog, hogy vajon képes vagyok e rá vajon elég jó vagyok e. Ehhez kellett megtanulnom, hogy hogyan lehet képes az ember a szívével gondolkodni is nem csak érezni. Ha a szív megnyílik olyan erő járja át testünket ami semmi máshoz nem hasonlítható. Ez a 21. század emberének a legnagyobb tragédiája, hogy elfelejtette: képes rá! 

Amióta megnyílt a harmadik szemem, szó szerint olyan csodáknak vagyok szemtanúja, amikről eddig is sejtettem, hogy léteznek, de teljesen más valamit sejteni és hinni és más amikor az öt alap érzék szerv is megbizonyosodik annak valódiságáról. Bár ezt szerintem nem kell mondani, hiszen biztos sokan találkoztatok már azzal az elkeserítő jelenséggel, hogy hisztek valamiben feltétel nélkül, és szeretnétek másoknak is (akik közel állnak hozzátok) beszélni de egyszerűen nem értenek meg. 

Ne haragudjatok rájuk. Tudom nehéz, szörnyen nehéz. De az ébredés mindenkinél máshogy zajlik. Mindannyiunk ideje másképp jár, mindannyiunk órája másképp ketyeg. 

A korunk nem jelöl mást, csak annyit, hogy mennyi ideje születtünk le a földre. Így aztán meg kell tanulni nemes egyszerűséggel elengedni mindazt ami ehhez a korhoz köt bennünket. 

Elsősorban most a félelemre gondolok. A mi van ha kifutok az időből? Az úr isten már elmúltam harminc és még nincsen párkapcsolatom! Az elmúltam 35 és még nincs gyerekem mi van ha vénlánynak bélyegeznek meg? 

Ugye ismerős nektek mindez? Ugye ismerős az örökös megfelelési kényszer? Ugye ismerős milyen az amikor tepertek ezerrel, hogy azt érezhessétek a visszajelzések által, hogy elég jók vagytok? 

Rengeteg ilyen kérdést tehetnék még fel, de minek? Amikor mindannyian minden egyes nap szembesülünk velük! 

Külön bejegyzésekben ki fogok térni az önmagunkkal kapcsolatos fontos kérdésekre, amelyeket én is fel fogok nektek tenni Mert vannak alap kérdések amiket tisztázni kell. Jelen esetben az egyik nagyon fontos kérdés az, hogy ki az aki hozzám fordulhat?

A válasz egyszerű: -  Bárki aki valaha azt érezte, hogy ő a fekete bárány a családjában!

                               - Bárki aki azt érzi folyamatosan megmagyarázhatatlan nyomást érez a mellkasán.                                     Mintha meg akarna fulladni de mégsem. 

                               - Bárki aki azt érzi, hogy a materiális világ örömei már nem képesek kielégíteni a                                       vágyait, mert a boldogság amit érez csupán pillanatokra szól: amint elmúlik az                                         újdonság varázsa ugyanazt az űrt érzi magában....

                               - Bárki aki azt érzi a látható világon kívüli tudás vonzza mert érzi szinte zsigeri                                         szinten, hogy az élet sokkal többről szól, mint amit 5 érzék szervünkkel fel lehet                                       fogni!

                               - Bárki aki újra és újra ugyanazokat a köröket futja és azt érzi sose lesz képes                                             kimászni ebből a végtelennek tűnő ördögi körből!

                               - Bárki akit valaha nárcisztikus egyén kerített hatalmába, de a már sok helyen                                             fellelhető módszerek nem segítettek úgy ahogy kellett volna!

                               - Bárki aki azt érzi, hogy képtelen tovább nem önazonosan élni és hiába sikeres az                                     üzleti életben, de pontosan tudja, hogy mit sem ér az egész, ha közben a lelke                                           minden egyes nap segítségért kiált!

                               - Bárki, aki igazán szeretne változni! Zsigeri szinten minden tekintetben változni! 

                               - Végtelen lehetne a lista de az igazság az, hogy szó szerint bárki jöhet hozzám! 

                                  A lényeg csak annyi, hogy legyen meg a vágy arra, hogy tudni akard az igazat!

                                  Látni akard a láthatatlant!

Spirituális tanácsadóként nem az a dolgom, hogy megmondjam a jövőd, sem az, hogy konkrétan elmondjam neked lépésről lépésre, hogy mit kell tenned azért ha ezt és ezt és ezt vagy azt éppen el akarod érni. 

Spirituális tanácsadóként az a dolgom - a küldetésem -  hogy rávezesselek arra az utadra amiért eredetileg a lelked leszületett, hogy aztán a lehető létező legjobb éneddé válhass és ennek eredményeként olyan varázslatos életet teremthess magadnak amilyet csak szeretnél! 

Az a küldetésem, hogy azáltal, hogy közel viszlek az igazság által legbelsőbb legvalódibb lényedhez, szó szerint kivirágozz! 

És ez természetesen a környezetedben mindenkire ki fog hatni. Így pedig emelni lehet az emberek frekvenciáját ami által szó szerint lehet jobbá tenni a világot! 

Gondolom furi, hogy nem írok konkrétumokat, hogy szó szerint mit csinálok. Nos a válasz, hoyg miért nem felettébb egyszerű!

Bár mind ugyanonnan jöttünk, mindannyian más, teljesen személyes és teljesen egyedi beteljesítendő utat kaptunk leszületésünkkor. 

Mindannyiunknak más dolgokat kell megtapasztalni ahhoz, hogy aztán a lehető legtöbb fejlődés után érezhessünk önmagunkban az isteni erőt! 

Nem létezik olyan módszer ami mindenkinek jó! Ami csodálatos az az, hogy a lehetőségek tárháza végtelen! Annyi terápia és miegymás közül lehet választani, hogy az valami bámulatos! 

A kérdés viszont az, hogy a TE egyéni utadban mik azok amik a legjobban előre tudnak vinni és a legtöbb AHA-pillamattal tudnak szolgálni!

Ebben vagyok igazán jó. A saját élményeim által megtanultam felismerni az élet azon összefüggéseit melyek által aztán a sokszor egyszerűnek tűnő ámde mégis oly nehéz MIÉRT-ekre meg lehet találni a választ. 

Minden egyes alkalom minimum 90 perces. 

Ennek oka igen egyszerű. Azt figyeltem meg, hogy kb. 45 perc olyan esetben ha emberek életükben először beszélnek egymással, ennyi idő kell ahhoz, hogy ellazuljanak annyira, hogy igazán őszintén képesek legyenek egymással beszélni. 

És itt nagyon nagyon alapvető szabály az ŐSZINTESÉG!

A legnagyobb bátorság ahhoz kell, hogy az ember nagyon őszintén és nagyon kíméletlenül képes legyen leásni lelke legmélyebb bugyrába is, hogy aztán önmaga érdekében akár mélytengeri búvárhoz hasonlóan felszínre lehessen hozni a legmélyebben elzárt emlékeket is! 

Spirituális tanácsadó vagyok, life coach és született lélekgyógyász. 

Megfeleltem azon teszteken amiket az élet állított elém, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a képességeim soha semmilyen körülmények közt sem fogom rosszra használni! 

És ahogy sorra ugrottam meg a teszteket és nyílt a harmadik szemem, egyre több információ kezdett szó szerint fentről egyszerűen csak megjelenni a fejemben.

Aktiválódott bennem ama képesség, hogy érzem az emberek energiáját. Ezzel képes vagyok rácsatlakozni az érzéseikre. Ezért fontos az összhang és a bizalom. Mert ezek nem kezelések lesznek. Olyan lesz mintha saját magadért lecsupaszítanád lelked minden sallangtól azért, hogy aztán azzá válhass akivé leszületésed előtt is szerettél volna válni. Ezért írtad alá azt amit. 

Olyan leszek neked mint a lámpás az éjszakában. És nem csak akkor amikor a megbeszélt időpontban találkozunk. Messengeren vagy telefonon, vagy bármilyen online formában ha szükséged van rám csak nyújtsd ki a kezed és ott leszek. 

A célom az, hogy GYŐZZ! 

Győzd le önmagad! Győzd le az akadályokat! És állj bele a sorsodba, hogy aztán megtapasztald a minden napos csodákat! Ugyanis senki sem azért született, hogy szenvedjen! Azért születtünk, hogy a lehető legfényesebben ragyogjunk és mind megtapasztaljuk milyen amikor feltétel nélkül szeretünk és milyen amikor feltételek nélkül szeretnek bennünket. 

És ez elérhető! Nem csak a mesékben de itt a Földön is! 

Ha úgy érzed én vagyok az akit keresel akkor írj nekem: orsidiszpecser@gmail.com

Írd le kérlek ami a szíveden nyomja és amin változtatni szeretnél, hogy mire beszélünk telefonon, addigra már tudjak olyat mondani amitől megnyugszik háborgó szíved.

Írhatsz sms-t és visszahívlak, kérlek ebben az esetben röviden írd le mi az amit szeretnél megoldani és írj egy kereszt nevet és amint időm engedi azonnal vissza is hívlak.  06704182610

Megtalálhatsz facebookon is mindkét oldalon írhatsz nekem én fogom személyesen olvasni: 

Diákfuvaros Orsi vagy Spirituális angol - Tágítsd a Horizontod! oldalakon. :))))

A konzultációk díja teljesen személyre szabott. Így erről tájékoztatást akkor tudok adni bővebben ha mar beszéltünk személyesen. 

Szívből köszönöm, hogy elolvastad! És remélem, hogy végignézhetem saját szememmel amint a lehető legjobb TE leszel!

Azt AKAROM, hogy LÉGY A LEHETŐ LÉTEZŐ LEGJOBB TE! <3

CSÓK 

DF ORSI





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Magyarok visszatérnek Őseik hitére – A Képes Krónika nyomán – Történt egyszer, hogy a király követeket küldött szerte az országba, és mi...